Coasta de Azur
& Corsica
Mare, Peisaje, Divertisment

      COASTA DE AZUR - Monaco, Nice, Cannes, Marsilia, Toulouse, Saint Tropez

Atatea orase insirate ca perlele intr-un colier, stralucesc in soare vara in timp ce iarna sunt linistite si blande . Acesta este regatul luminii, al placerii absolute... peisaje superbe, magice de "albastru infinit", prezente in vechile povesti marinaresti si in cronicile moderne ale starurilor de cinema si ale jet-set-ului international.

Orasele si locurile pe care trebuie sa le vizitati
Gradinile inflorite din Menton si Monaco cu luxul marilor hoteluri, faimosul cazino, curbele Marelui Premiu de Formula 1. Nenumaratele soproane pescaresti intalnite in drumul spre Nisa: Golful Ingerilor subliniat de faimoasa Promenade des Anglais, orasul vechi cu atmosfera italiana, portul si palatul Lascaris... Antibes cu muzeul Picasso si Cannes cu faimoasa Croisette.
Inainte de a regasi atmosfera nebuna de vara de la Saint-Tropez, ne intalnim cu anticul Fréjus si dulcele St.Raphaël. Si apoi din nou Toulouse cu portile sale, cu golfuletele din Cassis si, in departare, Notre Dame de la Garde ce vegheaza asupra Marsiliei, capitala Sudului! Oras viu si plin de freamat si de continue noutati care isi aminteste inca de trecutul sau fenician, grec, roman...Canebière, bisericile, parcurile...

CORSICA - Bastia, Ajaccio, Calvi
Aceasta insula este o lume aparte si a o defini "frumoasa" ar fi prea putin. Intensa frumusete, natura sa extraordinara si identitatea sa culturala profunda va vor capta sufletul, fascinandu-va si ametindu-va...

Orasele si locurile pe care trebuie sa le vizitati
Golfuletele din Piana cu stancile rosii, insulele Isole Sanguinarie, unde se poate ajunge pe mare ... si apoi uscatul unde se gaseste Corte, orasul fortareata si atatea sate cu pozitionari splendide Monte Cinto sau Renoso, orasul natal al lui Napoleon: Ajaccio cu golful sau splendid si frumosul muzeu Fesch. Fortareata Bastia, sau Bonifacio, catarat pe stancile albe care se afla in fata Sardeniei. Printre cele mai faimoase localitati de vacanta amintim Calvi, Porto Vecchio sau Aléria care stau marturie trecutului grecesc, etrusc, roman, Satene care ofera bogatiile frumosului muzeu al preistoriei, o adevarata descoperire in plina Mediterana.
      TRANSPORT
Avion spre Franta
Autobuz spre Franta

TRANSPORT Domestic

Transfer Avion
Tren Autobuz

INCHIRIERE AUTO
Preturi & Conditii

 

 
CONTINENT HOLIDAY & TRAVEL - Franta Specialist
Pentru Competenta - Servicii - Alternativa de Preturi!
Tel: 0046 - 8 - 31 07 50, 0046 - 31- 708 08 50, 0046 - 40 - 10 32 00 Fax: 0046 - 8 - 31 09 55
Email: info@continentholiday.net