Sardinia
 

 

    SARDINIA pozitionata in mijlocul Marii Mediteraniene - fiind a doua insula ca marime dupa Sicilia. Insula este inconjurata de mai multe mici insule ca de ex: Caprera, La Maddalena, Asinara, San Pietro si Sant'Antioco, toate, interesante destinatii pentru excursii de o zi.
Relieful este frumos si variat cu multe dealuri si munti in partea nordica, in partea sudica predominind cimpia. Pe Sardinia, climatul este uscat, iar inexistenta padurilor este inlocuita aproape in fiecare curte de incintatoare vegetatie mediteraniana cuprinzind sute de specii de plante, boscheti infloritori si bineinteles, palmieri, maslini, lamii!
Multe sint marturiile vremurilor trecute, atunci cind insula era renumita printre marinarii lumii! Printre altele putem mentiona: amfiteatrul din timpul romanilor, fortificatiile din timpul cind Pisa si Genova erau puternice republici, precum si cele peste 3000 de turnuri de aparare imprastiate de-a lungul coastei si dat-ind din vremea cind Spania conducea Sardinia. Oricum, cea mai mare atractie turistica sint insa vechile turnuri de piatra in forma de strut, construite unele peste altele si care au rezistat peste 2500 de ani, ridicindu-se astazi ca niste juvaere in frumosa zona sardiniana.
Marea si plajile sinte si ele insusi o atractie turistica pe Sardinia! Marea este de un albastru stralucitor iar plajile sint diferite, la unele putindu-se ajunge numai pe calea apei. Exista si multe pesteri care merita sa fie vizitate!


Pe partea de sud, imprejurul orasului Caligari - capitala regiunii Sardinia, se gasesc mai multe statiuni maritime. Mai departe, spre partea nordica, se afla Coasta Esmeralda care este plina de hoteluri luxoase si restaurante selecte. Pe Sardinia se poate practica mai multe sporturi nautice printre care si scufundarea si windsurfing.
Sardinia - pentru o vacanta linistita si relaxanta in mijlocul unei frumoase naturi cu soare si mare!


La inceputul paginei Prima pagina Italia
      Sardinien - harta drumuri

TRANSPORT Domestic
Transfer Avion
Tren Autobuz

INCHIRIERE AUTO
Preturi & Conditi

SARDINIEN - Orase
Cagliari

 

 
CONTINENT HOLIDAY & TRAVEL - Italia Specialist
Pentru Competenta - Servicii - Alternativa de Preturi!
Tel: 0046 - 8 - 31 07 50 Fax: 0046 - 8 - 31 09 55
Email: info@continentholiday.net Pagina Internet: www.continentholiday.net