SKI ALPIN FRANTA - Bine de stiut 2001/02 1. REZERVAREA si CONFIRMAREA EXCURSEI: Dupa momentul rezervarii se elibereaza dovada de confirmare a calatoriei. Clientul are datoria sa verifice daca toate datele mentionate in confirmarea primita sunt corecte. Eventualele obiectii trebuie aduse imediat la cunostinta agentiei de voiaj. Promisiunile verbale trebuie confirmate in scris pentru a putea fi mentionate in cazul unui eventual arbitraj juridic.

 2. PRIMA PLATA si PLATA FINALA: Prima plata: 25% din pretul total (asta in cazul in care proprietarul respectivului obiect de cazare sau companie de transport nu au alte reguli speciale in privinta primei plati). Suma minima este de 35 USD/persoana. Plata finala: cel putin 21 de zile inaintea inceperii calatoriei, asta in cazul in care nu se mentioneaza alte conditii speciale. Pastrati chitantele!

 3. ASIGURARE VALABILA IN CAZUL ANULARII COMENZII (valabila inainte de plecare in calatorie):
  Calatorii cu autobuzul: 12 USD/pers. Asigurarea este valabila in cazul anularii comenzii pe caz de boala, fiind necesara prezentarea unui certificat medical eliberat de un medic de la circa sanitara de care apartine clientul. In acest caz se pierd cei 12 USD precum si o taxa fixa de administratie de 30 USD. NOTA: In cazul anularii unui voiaj neasigurat sau unui voiaj asigurat dar anulat nu pe caz de boala, se pierde din suma totala, diferite sume, asta in functie de perioada ramasa pana la inceperea calatoriei. Sumele variaza dupa cum urmeaza: mai mult de 15 zile: 30% dar cel putin 50 USD, mai putin de 15 zile: 50%, ultimele 24 de ore: 100% din suma totala.
  Alte calatorii: In cazul rezervarii de cazare, inchirieri de masini, bilete de avion sau alte servicii turistice, va rugam contactati agentia noastra pentru oferta de asigurare.
  NOTA! Asigurarea trebuie comandata la momentul rezervarii calatoriei.

 4. ASIGURARE DE CALATORIE: (valabila dupa plecarea in calatorie): Preturi pentru turisti in grup si individuali. Contactati agentia de voiaj pentru mai multe informatii si oferte de preturi!

 5. INCHIRIERE ECHIPAMENT: In cazul dorintei de a inchiria diferite materiale sportive sau echipament, aceasta se va face la fata locului. Contactati agentia de voiaj pentru mai multe informatii si oferte de preturi!

 6. CURSURI (ca de exemplu: scoala de schi, tennis, inot, sau cursuri de limba, gastronomie etc): Inscrierea si plata se face pa fata locului, iar in unele cazuri direct la agentia de voiaj. Va rugam sa ne contactati pentru mai multe informatii si oferte de preturi.

 7. CAZARE: In cazul cazarii la:
  Hotel: pret / persoana / loc in camera dubla. La cerinta: pret in camera singla sau camera cu mai multe paturi.
  Apartament: preturi / persoana / loc in respectivul apartament. In cazul in care numarul de persoane in apartament va fi mai mic decit numarul total de locuri de dormit, se va percepe un supliment pentru locul/locurile neocupate. Cereti informatii daca prosoape, lenjerie de pat, electricitate, apa, gaz, tv, telefon, club, garaj precum si curatenia finala intra in pret. Daca nu, cereti oferta de pret!

 8. GARANTIE: Depozitie de garantie poate fi actuala in cazul cazarii in apartament. Suma se va depune la fata locului, urmand sa fie restituita la plecare, dupa inspectia finala a apartamentului si cu acceptul proprietarului.

 9. MESE: In conformitate cu comanda. In caz de demipensiune se va servi micul dejun si pranz sau cina, aceasta in urma intelegerii cu agentia noastra sau la fata locului cu ghidul agentiei sau alt reprezentant. A se observa ca bauturile nu tot timpul sunt incluse in pret! In acest caz toate costurile se achita la fata locului. Contactati agentia noastra pentru informatii suplimentare.

 10. GHID: Ghidul va insoti numai calatoriile in grup cu autobuzul. Pentru celelalte categorii de calatorii va rugam sa contactati agentia noastra pentru informatii suplimentare!

 11. RECLAMATII: Eventualele nemultumiri trebuie aduse la cunostinta imediat si la fata locului, ghidului (daca exista), in alt caz se va contacta persoana responsabila cu respectivul hotel / apartament sau agentiei unde s-a comandat calatoria

 12. EXCURSII: Contactati agentia noastra referitor la program si oferte de preturi pentru excursii si activitati actuale fiecarei statiuni alpine!

 13. IMPORTANT! Ne rezervam in legatura cu greselile de tipar, precum si pentru toate modificarile survenite in afara controlului nostru.

 14. NOTA: In orice alte neclaritati va rugam sa luati in considerare conditiile generale si speciale de functionare al agentiei noastre. Se pot procura la cerere direct de la biroul nostru.

CONTINENT HOLIDAY & TRAVEL - Franta Specialist
Pentru Competenta - Servicii - Alternativa de Preturi!
Tel: 0046 - 8 - 31 07 50 Fax: 0046 - 8 - 31 09 55
Email: info@continentholiday.net tPagina Internet: www.continentholiday.net