Madrid
 

 
Madrid - centruPuerta de EuropaMuseul Prado
    Cand Madrid-ul nu era inca metropola de astazi, familia regala si-a construit resedintele in imprejurimi pentru a se refugia de rigorile verii si ale iernii. Orasul, de-a lungul secolelor, a fost mult extins, dand nastere unui urbanism putin haotic in care se amesteca totusi splendide gradini si parcuri. Madridul este o metropola fascinanta in care merita sa traiesti la orice ora din zi si din noapte.

Paseo della Castellana este marea artera citadina realizata in sec. al XVIII-lea ca si Muzeul Prado. Porta del Sol este inima orasului, foarte frumoasa piata cu statuile lui Venus, Ursului cu Madroño si a regelui Carol al III-lea. De vazut neaparat Alcalà, cea mai somptuoasa dintre strazile citadine, vechea strada a artizanilor (C/Toledo), Jardins de las Vistillas si Palatul Regal.

Noaptea Madridul este insufletit de lumini si de oameni care intruchipeaza faimoasa "movida" madrilena, dorinta de a se distra si de a trai "noche"(noaptea) in miile de localuri ale orasului. Capitala spaniola este o metropola mondiala, unde alterneaza interesul pentru patrimoniul cultural si istoric, cu dorinta de distractie si de nonconformism in ritm de flamenco dansat in numeroase localuri de noapte deschise pana in zori.Palatul Regal
      TRANSPORT spre SPANIA
Avion Autobuz
Tren

TRANSPORT Domestic
Transfer Avion
Tren Autobuz

INCHIRIERE AUTO
Preturi & Conditii

HOTEL
Descriere & Preturi


Puerta del Sol


Madrid
 
 
CONTINENT HOLIDAY & TRAVEL - Spania Specialist
Pentru Competenta - Servicii - Alternativa de Preturi!
Tel: 0046 - 8 - 31 07 50, 0046 - 31- 708 08 50, 0046 - 40 - 10 32 00 Fax: 0046 - 8 - 31 09 55
Email: info@continentholiday.net