PARIS
Ljusets stad
 

 
Paris - Eiffeltornet
Klicka för störe bild
Paris - Champs - ElyseesParis - Moulin Rouge
Klicka för större bildChamps -Elysees boulevard
Klicka för störe bildParis -Notre Dame Katredal Klicka för störe bild
    PARIS - Den fascinerande Ville Lumière (ljusets stad) - 2000 år av historia som än idag gör sig gällande i en stad på väg in i ett nytt millennium.

En av världens mest fängslande och levande metropoler. monumental, magisk, fascinerande och full av liv. f örfattarnas Paris, revolutionernas, imperiernas, teknologins och ekologins stad; centrum för mode och sann livsglädje.

En vecka räcker inte till för att besöka stadens alla sevärdheter, men en dag är tillräckligt för att förälska sig i de magiska scenerier som bara Paris kan förmedla.

De breda boulevarderna, parkerna museum, floden Seine med sina bateaux-mouches, cabaret-uppträdande, belysningen på natten, ljuden och dofterna i en unik stad…

Sevärdheter Du inte bör missa:
Vi kan omöjligen räkna upp Paris alla sevärdheter, varje hörn i staden har något intressant att beskåda.

Här får Ni några smakprov på vad staden har att erbjuda och sen är det bara upp till Er att välja!
- Louvre
- Champes Elysées
- Arc de Triomphe: den viktigaste vägen i centrala Paris som förbinder det berömda museet Louvren med Triumfbågen.
- Eiffeltornet: symbol för staden, representerar den fusion mellan gammalt och nytt som kännetecknar Paris. Åk gärna upp i tornet och beundra den fantastiska utsikten.
- Notre-Dame: mästerverk inom gotisk arkitektur (1200-tal), dess enorma skepp sträcker sig 3 våningar upp och dess väggar fångar det vackra ljus som sipprar genom de stora rosettfönstren.
- Montmartre och Sacré Coeur: romantisk stadsdel med smala gränder. Många konstnärer söker sig hit för att finna inspiration, vi rekommenderar ett besök bl.a av Sacré Coeur-kyrkan.
- De latinska kvarteren: här ligger Paris berömda universitet Sorbonne, många andra kända skolor och Collège de France.
- Pigalle: nöjeskvarter med nattklubbar, cabaret, trasgressivitet.
- Versailles: just utanför staden ligger den franska kungens magnifika palats med många vackra våningarna och praktfulla trädgårdar.

Dessutom: Places de Vosges och Marais-kvarteret, Place Vendôme, Place de la Concorde och Obelisken från Luxor, Rue Saint Denis, Rue de Rivoli, Père Lachaise-kyrkogården, Madeleine-kyrkan, les Invalides, St Germain des Prés, la Place de la Bastille, Ile St Louis, Ile de la Cité, Trocadero.

Vår service
Utöver bokning av hotell och transfer hjälper vi våra kunder med andra olika tjänster som gör Er semester bekväm och angenäm. På begäran erbjuder vi guidade turer i staden (heldag, halvdag eller natt), besök vid Chartres, Versailles, Fointainbleau, Trianon, mont Saint Michel, etc. Det är dessutom möjligt att förboka inträdesbiljetter till någon av de kända nattklubbarna i staden, t ex på Mouline Rouge eller Lido, biljetter till bateaux-mouches, biljetter till museum, bokning av restaurang, mm.

Disneyland Paris
Spendera en trevlig tid tillsammans med de kända figurerna från Disneys tecknade värld. Levande musik, affärer, uppträdande och nöjen väntar i varje hörn. Ni kan njuta av en enkel hamburgare eller fiskspecialiteter och dansa hela natten lång. Här möter ni alla figurer från den tecknade världen: från Långben till Kalle Anka, från Musse Pigg till Ringaren i Notre Dame, garanterat nöje för både stora och små, det perfekta semestermålet för barnfamiljer.


      TRANSPORT till FRANKRIKE
Flyg Buss Tåg

INRIKESTRANSPORT
Transfer Flyg
Tåg Buss

BILUTHYRNING

Priser & villkor

PARIS - LOGI
Beskrivning & Priser

DISNEYLAND
Beskrivning & Priser


Paris -Triumpfbågen
Klicka för störe bildParis - Pompidoucenter
Klicka för störe bildParis - Louvremueum
Klicka för störe bildParis - Disneyland
Klicka för störe bild
 
 
PARIS - Hotellbeskrivning och Prislista

Royal Navarin
**
Comfort Inn
Sacré Coeur
**
Victor Massé
**
Hotel Lorette
***
Grand Hotel de Paris
***
Hotel Eiffel Park
***+
Hotel Queen Mary
****
Hotel Opera Richepanse
****
Hotel Cordelia
***
Comfort Hotel
Saint Augustin
***
Hotel Pavia
**
Hotel Victoria
**
Hotel Splendid Etoile
****+
Hotel Tillsitt Etoile
***
Hotel Burgundy
***
Hotel Ambassade
**
Hotel d'Albe
***
Comfort Inn Mouffetard
**
Royal Navarin
**
Comfort Inn
Sacré Coeur
**
Villa Van Gogh
***
Klicka för större bild
Villa Opera Lamartine
***
Klicka för större bild
Hotel Lorette
***
Grand Hotel de Paris
***

SÖK & BOKA
Klicka här!


PARIS PRISLISTA - Priser samt ett större utbud av hotell i PARIS finner du genom att klicka "SÖK & BOKA " . Begär pris för:grupper, lägenheter och extra måltider!
Nr HOTELL Rum PERIOD 1 PERIOD 2 PERIOD 3 Övrig period Övriga upplysningar
Område: LAFAYETTE / OPERAN
1 Hotel Queen
Mary

***+
Enkelrum
Frukost
Begär
pris!
    Begär
pris
!
Hotel Queen Mary är ett medelklass hotell som ligger centralt i Paris, mellan Madeleinekyrkan och Garnier Opera, med gångavstånd till de stora varuhusen. Samtliga rum är välinreda och fint möblerade, alla 36 rum är utrustade med bad/dusch, telefon, tv, minibar, luftkonditionering och kassaskåp. Hotellet har en liten bar i anknytning till receptionen. Här finns även ett vackert inrett frukostrum.
Dubbelrum
Frukost
Begär
pris!
   
Trebädds
Frukost
Begär
pris!
   
  01/01-31/12
   
2 Hotel Opera
Richepanse

****
Enkelrum
Frukost
Begär
pris!
    Begär
pris!
Hotel Opéra Richepanse är ett mycket trevligt hotell i Art Déco-stil, centralt belägget i Paris, mellan Place De La Concorde och Opera Garnier, i närheten av Place De La Madeleine, Rue Saint Honore och är omgärdat av butiker, barer, restauranger och gågator. Alla 38 rum är utrustade med luftkonditionering, minibar, tv, hårtork, kassaskåp, telefon, badrum med badkar och dusch, wc. .Art Deco-stilen är respekterad in i minsta detalj. Hotellet har reception, frukostrum och hiss.
Närmaste metrostation är Madeleine och Concorde.
Dubbelrum
Frukost
Begär
pris!
   
Trebädds
Frukost
Begär
pris!
   
  01/01-31/12
   
3 Hotel Cordelia
****
Enkelrum
Frukost
Begär
pris!
    Begär
pris
!
Hotel Cordelia är ett trevligt och charmigt mellanklasshotell i centrala Paris, beläget i Operakvarteret mellan Madeleinekyrkan och Gare Saint Lazare, ett stenkast från de stora varuhusen Galeries Lafayette och Printemps. Hotelldekorationen är personlig och familjär i lantlig engelsk stil med röda fåtöljer, en öppen spis, en engelsk bar strax intill receptionen. Ägarinnan, Madame Claudine Marche, vill skapa en hemtrevlig atmosfär i sitt lilla hotell med 30 rum (15 twin & 15 double ) fördelade på sex våningar med en hiss. Alla rum är utrustade med bad/dusch, wc, direkttelefon, kabel-tv, minibar och ljudisolerade fönster. Rummen är relativt små och dekorerade i varma pastellfärger med en kvinnlig touch. Detta charmiga hotell passar bäst för individuella gäster och mindre grupper. En trappa ned finns ett intimt källarvalv där man serverar en riklig buffetfrukost. Närmaste metrostation: Madeleine / Havre Caumartin
Dubbelrum
Frukost
Begär
pris!
   
Trebädds
Frukost
Begär
pris!
   
  01/01-31/12
   
4 Comfort Hotel
Saint Augustin

***
Enkelrum
Frukost
Begär
pris!
    Begär
pris!
Hotel Saint Augustin med perfekt läge vid Place St Augustin, nära till Champs Elysées åt ena hållet och Operan åt det andra hållet, Hotellet erbjuder 62 rum, alla rum med tv, radio, telefon, minibar, luftkonditionering, dusch/wc och hårtork. Hotellet erbjuder bar, restaurang och konferensrum. Närmaste metrostation är Malesherbes.
Dubbelrum
Frukost
Begär
pris!
   
Trebädds
Frukost
Begär
pris!
   
  01/01-31/12
   
5 Hotel
Pavia

**
Enkelrum
Frukost
Begär
pris!
    Begär
pris
!
Hotel Pavia ligger mellan Opera Garnier och Montmarte, i ett trevligt och lugnt kvarter. Hotel Pavia erbjuder totalt 50 rum, varav några är helt nyrenoverade, inredda i mjuka pastellfärger. Alla rum hålls rena och fräscha. Rummen erbjuder bad/dusch, toalett, direkttelefon, automatisk väckning och TV (endast franska kanaler). Däremot finns det varken minibar eller hårfön. Ett hotell för personer med låg budget och som inte vill lägga hela reskassan på rummet. Närmaste tunnelbana: Saint-George
Dubbelrum
Frukost
Begär
pris!
   
Trebädds
Frukost
Begär
pris!
   
  01/01-31/12
   
6 Hotel
Victoria

**
Enkelrum
Frukost
Begär
pris!
    Begär
pris!
Detta relativt stora turistklasshotell ligger i centrala Paris på högra stranden av Seinefloden på en lugn sidogata till de stora boulevarderna med alla sina restauranger, biografer och affärer. Det är cirka 10 minuter till fots till Operan och de stora varuhusen Galeries Lafayette och Printemps Det erbjuder idag 105 rum varav 50 twin, 24 dbl, 24 sgl och 5 trippel. De ser alla mer eller mindre likadana ut och går i ljusgröna toner. De är små, alla är utrustade med dusch eller bad, WC, direkttelefon och TV. För övrigt är hotellet helt OK och passar bra för grupper som letar efter ett billigt och centralt hotell. Hotellet serverar en förstärkt kontinental frukost i den stora frukostmatsalen (rymmer 90 personer) eller på rummet. Närmaste tunnelbana: Grands Boulevards (fd Rue Montmartre), Cadet eller Bonne Nouvelle.
Dubbelrum
Frukost
Begär
pris!
   
Trebädds
Frukost
Begär
pris!
   
  01/01-31/12
   
Område: TRIUMFBÅGEN / CHAMPS ELYSEES / PLACE DE LA CONCORDE
7 Hotel
Splendid Etoile

****+
Enkelrum
Frukost
Begär
pris!
    Begär
pris
!
Hotel Splendid Etoile har ett fantastiskt läge med utsikt över Triumfbågen från hotell Splendid Etoile. Denna magnifika, typiskt parisiska byggnad med sina små järnbalkonger har en tidlös charm. Receptionen ligger bredvid baren som är öppen fram till 02.00. De 57 rummen i beige och himmelsblå nyanser delas upp i flera kategorier. Rummen är i klassisk stil liksom badrummen, vilka ibland har dagsljus. En bäddsoffa gör att juniorsviterna kan göras om till trippelrum. Kocken i restaurangen " le Pré Carré ", som vetter ut mot gatan, erbjuder ett raffinerat franskt kök. Restaurangen är mycket populär till lunchen. På kvällen kan restaurangen privatiseras för upp till 50 personer. En sal på källarplanet tar emot grupper till frukosten eller upp till 18 personer för möten. Ett idealiskt hotell för affärs- eller fritidsresenärer som önskar en prestigefylld adress.
Kontinental frukost. Buffetfrukost finns att få mot tillägg. Metro : Champs Elysées - Charles de Gaulle Etoile
Dubbelrum
Frukost
Begär
pris!
   
Trebädds
Frukost
Begär
pris!
   
  01/01-31/12
   
8 Hotel Tillsitt
Etoile

***
Enkelrum
Frukost
Begär
pris!
    Begär
pris!
Hotell Tilsitt Etoile ligger på en liten lugn gata precis bakom Champs Elysées, inte långt från kongresspalatset vid Porte Maillot. Hotellets entrée med salong och bar är ljus med detaljer i rött och grönt, som vi återfinner över hela hotellet. Vackra blomsterbuketter eller veteax, små tavlor med växtmotiv och noggrant utvalda föremål bidrar till hotellets varma atmosfär. Rummen går i gula och röda toner med skottskrutiga tyger och är utrustade med kabel-TV, WiFi, minibar, säkerhetsfack samt vita badrum, för det mesta med badkar. En del av rummen har även en liten balkong. Enkelrummen har en enkelsäng och är relativt små. De två juniorsviterna, varav en på bottenvåningen, kan omvandlas till trippel- eller fyrbäddsrum med extrasängar och har även en klädkammare. På källarplanet serveras en kontinental frukost i ett rum med stenväggar, dekorerat med träbord och gröna dukar, som öppnar sig mot en innergård som sprider dagsljuset över salen och kan ta emot upp till 20 personnes för en cocktail eller buffet. Ett källarvalv med stenväggar används för möten för upp till 20 personer. Ett charmigt hotell, idealiskt för affärs- och fritidsresenärer som söker en vistelse i ett av huvudstadens mest eftersökta kvarter. Metro och RER : Champs Elysées - Charles de Gaulle Etoile
Dubbelrum
Frukost
Begär
pris!
   
Trebädds
Frukost
Begär
pris!
   
  01/01-31/12
   
9 Hotel
Burgundy

***
Enkelrum
Frukost
Begär
pris!
    Begär
pris
!
Hotel Burgundy är ett traditionellt mellanklasshotell, beläget ett stenkast från Madeleine kyrkan, nära Place de La Concorde, Operan och Tuilerieträdgården i ett av de mest populära kvarter i Paris med Modegatan Rue du Fbg Saint Honoré runt hörnet. Hotel Burgundy går i en gammaldags fransk stil, med stor rymlig reception med karaktär och erbjuder 92 rymliga rum (4 enkelrum, 56 twins, 20 dubbel och 10 trippelrum) fördelade på fem våningar med två hissar. Samtliga rum är utrustade med bad/dusch, hårtork wc, satellit-tv, radio, minibar och direkttelefon, det finns ingen lutkonditionering på rummen. Hotellet har även en restaurang "Le Charles Baudelaire" för upp till 80 personer, en bar samt ett konferensrum med dagsljus (30m²) för max 15/20 personer. Hotel Burgundy är ett av de få tre stjärniga hotell som har riktigt stora rum. Detta hotell passar bäst för individuella resenärer och mindre grupper. Bilparkering: Parking Vendôme eller Concorde. Närmaste metrostation: Madeleine eller Concorde. Kontinental frukost.
Dubbelrum
Frukost
Begär
pris!
   
Trebädds
Frukost
Begär
pris!
   
  01/01-31/12
   
10 Hotel
Ambassade

**
Enkelrum
Frukost
Begär
pris!
    Begär
pris!
 
Dubbelrum
Frukost
Begär
pris!
   
Trebädds
Frukost
Begär
pris!
   
  01/01-31/12
   
Område: LATINKVARTEREN
11 Hotel
d'Albe

***
Enkelrum
Frukost
Begär
pris!
    Begär
pris
!
Hotell d'Albe ligger i hjärtat av latinkvarteret, i närheten av Seinefloden, av boulevarden och fontänen St Michel, och är omgärdat av butiker, barer, restauranger, biografer och gågator.
En blandning av ljust trä och nyanser i ockra och rost ger en Art Déco-stil i de 46 små rummen som alla är ljudisolerade, luftkonditionerade och utrustade med säkerhetsfack. Ett tiotal dubbelrum kan göras om till trippelrum med en extrasäng.
Den kontinentala buffetfrukosten serveras i en liten modern sal.
Ett litet konferensrum har anordnats och rymmer maximum 10 personer.
I de gemensamma utrymmena är väggarna dekorerade med stora moderna tavlor och reproduktioner.
Ett charmigt litet hotell, idealsikt för såväl affärsresenärer som semestrare.
RER- och metrostationerna St Michel och Cluny la Sorbonne samt flera busshållsplatser ligger på bekvämt avstånd. Betalparkering finns 5 minuters gångväg bort.
Dubbelrum
Frukost
Begär
pris!
   
Trebädds
Frukost
Begär
pris!
   
  01/01-31/12
   
12 Comfort Inn
Mouffetard

**
Enkelrum
Frukost
Begär
pris!
    Begär
pris!
Hotel Comfort Inn Mouffetard är ett mellanklasshotell med utmärkt läge i Latinkvarteren mellan vackra Jardin des Plantes och marknadsgatan Rue Mouffetard.
Hotellet erbjuder 42 små rum, alla med bad/dusch och wc, telefon, TV och minibar.Det finns reception och frukostrum.
Närmaste metrostation är Place Monge
Dubbelrum
Frukost
Begär
pris!
   
Trebädds
Frukost
Begär
pris!
   
  01/01-31/12
   
Område: MONTMARTRE
13 Comfort Inn
Sacré Coeur

**
Enkelrum
Frukost
Begär
pris!
    Begär
pris!
 
Dubbelrum
Frukost
Begär
pris!
   
Trebädds
Frukost
Begär
pris!
   
  01/01-31/12
   
Område: PLACE PIGALLE / PLACE BLANCHE
14 Villa Van Gogh
***

Klicka för större bild
Enkelrum
Frukost
Sök & Boka
Klicka här
    Begär
pris!

Hotel Villa Van Gogh är ett trestjärningt hotell med läge i ett av de mest folkliga kvarteren i Paris, strax intill Place Pigalle och Place Blanche, några minuter från Montmartre och den berömda kabarén Moulin Rouge, inte långt från Trinité kyrkan, Opera Garnier och Gallerie Lafayette. I området finns det ett rikt utbud av barer och restauranger.
Sacre Coeur ligger på bekvämt gångavstånd från hotellet.
Fem våningsbyggnad, hotellet Villa Van Gogh erbjuder 24 rum, alla med badrum / badkar, hårtork, telefon, TV, minibar, luftkonditionering. Hotellet har även reception, hiss, frukostrum, bar. läshörna samt möjligheter till bokning av flygtransfer eller utflykter. Närmaste tunnelbana station: Pigalle / Saint-Georges.
Detta mysiga hotell passar de flesta kategorier av resenärer.

Dubbelrum
Frukost
Sök & Boka
Klicka här
   
Trebädds
Frukost
Sök & Boka
Klicka här
   
  01/01-31/12
   
15

Villa OperaLamartine
**

Klicka för större bild

Enkelrum
Frukost
Sök & Boka
Klicka här
    Begär
pris!

Villa Opera Lamartine ligger i området Opera/St.Lazare, på nära avstånd till den fashionabla köpcentrum Gallerie Lafayette, den berömda Moulin Rouge eller Opera Garnier. Till Montmarte kvarteret och basilique du Sacré-Cœur: ca 20 min promenad.
I området finns det ett rikt utbud av barer och restauranger.
Tvåstjärningt hotell, 28 rum, alla med badrum / badkar, hårtork, TV, telefon, luftkonditionering. Hotellet har även hiss, reception, rumsservice dygnet runt, bar, säkerhetsboxar, tvättservice / kemtvätt samt möjligheter till bokning av flygtransfer eller utflykter. Närmaste tunnelbana station: Notre Dame de Lorette eller Le Peletier. Detta trevliga hotell passar de flesta kategorier av resenärer.

Dubbelrum
Frukost
Sök & Boka
Klicka här
   
Trebädds
Frukost
Sök & Boka
Klicka här
   
  01/01-31/12
   
16 Hotel
Victor Massé

**
Enkelrum
Frukost
Begär
pris!
    Begär
pris
!
Detta turistklasshotell ligger i ett av de mest folkliga kvarteren i Paris, strax intill Place Pigalle och Place Blanche med den berömda kabarén Moulin Rouge. I området finns det ett rikt utbud av barer, diskotek, restauranger och Sacre Coeur ligger på bekvämt gångavstånd från hotellet. Kvarteret kan ibland anses som "livligt" i synnerhet på kvällarna. Hotel Victor Massé erbjuder 40 rum (13 enkelrum, 20 twin, 1 dubbel, 6 trippelrum och ett fyrbäddsrum). De är fördelade på sex våningar och det finns en hiss. Alla rum är fullt utrustade med alla bekvämligheter som bad/dusch, WC, direkttelefon, automatisk väckning och TV. Hotellets frukostmatsal ligger också vid receptionen. Detta mysiga hotell passar för individuella resenärer. Buffetfrukost. Bilparkering på 36, rue Victor Massé, 75009 Paris (cirka Euros 15,-/24 h) Tunnelbana: Pigalle.
Dubbelrum
Frukost
Begär
pris!
   
Trebädds
Frukost
Begär
pris!
   
  01/01-31/12
   
17 Hotel
Lorette

***
Enkelrum
Frukost
Begär
pris!
    Begär
pris!
Hotel Lorette är ett trendigt, elegant nyrenoverat mellanklass hotell. Centralt beläget mellan Montmartre och Operan, i hjärtat av Paris teater distrikt och promenad avstånd till bra shopping.. 84 rum med bad/dusch och wc, telefon, tv, deponeringsfack och hårtork. Hotellet erbjuder rumservice, konferensmöjligheter och restaurang. Närmaste metrostation är S:T Georges
Dubbelrum
Frukost
Begär
pris!
   
Trebädds
Frukost
Begär
pris!
   
  01/01-31/12
   
Område: ÖVRIGA PARIS
18 Grand Hotel
de Paris

***
Enkelrum
Frukost
Begär
pris!
    Begär
pris
!
Grand Hotel de Paris är ett riktigt fint mellanklass hotell med ett centralt läge, en bra utgångspunkt för att studera staden närmare. Hotellet ligger i ett mysigt kvarter med massor av matställen på nära håll. Det har en mysig gammal och charmerande stil. Där finns reception, frukostlokal samt restaurang som tillhör hotellet. Grand Hotell de Paris ligger i 10:e arr. tätt intill Place de la Republique, och ca. 50 meter till metron Gare de l’Est. Det är också här bussen stannar och släpper av gästerna. Här finns möjlighet att få rum till stora familjer, alla inredda med bad/toalett, tv och telefon.
Dubbelrum
Frukost
Begär
pris!
   
Trebädds
Frukost
Begär
pris!
   
  01/01-31/12
   
19 Hotel
Eiffel Park

***+
Enkelrum
Frukost
Begär
pris!
    Begär
pris!
Hotel Eiffel Park är ett medelklass hotell som ligger mellan Le Dôme des Invalides och Eiffeltornet. Hotellet erbjuder 36 rum, alla med luftkonditionering, telefon, tv, minibar, dusch/wc, hårtork. Under de varma årstiderna kan man njuta sin frukost ute på hotellets takterrass som har en underbar utsikt över Paris. Det finns även bar, 24 timmars reception, terrass, hiss, bagageförvaring, frukostrum.
Dubbelrum
Frukost
Begär
pris!
   
Trebädds
Frukost
Begär
pris!
   
  01/01-31/12
   

OBS! Även till andra område i hela PARIS som t ex: MARAIS, NEUILLY-SUR-SEINE,
LEVALLOIS-PERRET, SURESNES, COLOMBES, VELIZY.
Priser och beskrivning finner Ni under "SÖK & BOKA" högre eller längre ner på sidan!
Begär pris för: Barn, Grupper och extra måltider!

SÖK & BOKA
Klicka här!


Högst upp på sidan Tillbaka till Frankrike

CONTINENT HOLIDAY & TRAVEL - Frankrike Logi & Transport Service
För Kunskap - Service - Prisalternativ!
Tel: 08- 31 07 50, 031- 708 08 50, 040- 10 32 00, Fax: 08- 31 09 55
Email: info@continentholiday.net Hemsida: www.continentholiday.net