Madrid
Tusentals nöjeslokaler, kultur och historia

 
Madrid centrumPuerta de EuropaPrado museum
    Madrid har sedan 1500-talet när det kungliga hovet slog sig ner här, växt betydligt och gett plats åt en anarkistisk stadsplanering tillsammans med praktfulla trädgårdar och parker. Madrid är en fascinerande metropol som bör upplevas varje sekund av dygnet.

Paseo della Castillana är stadens stora pulsåder från 1700-talet, samtida med Pradomuseet. Puerta del Sol är stadens centrum, ett vackert torg med statyer av Venus, Björnen, Mandroño och kung Karl III. Bland många sevärdheter vill vi nämna Alcalà, den mest praktfulla av stadens gator, hantverkarnas gata (Calle Toldeo), Jardins de las Vistillas och Palacio Real.

På natten lever Madrid upp med ett myller av ljus och människor, den kända madriska "movidan", de unga Madridbornas lust att roa sig och tillbringa natten på några av stadens tusentals nöjeslokaler (på en enda plats i Madrid finns fler barer än i hela Sverige!)

Den spanska huvudstaden är en världsmetropol där man kan alternera kulturella och historiska intressen med lusten att roa sig och överskrida alla regler, och låta sig förtrollas av flamencodans på någon av de många nattklubbar som är öppna till gryningen.

Kungliga Slottet
      TRANSPORT till SPANIEN
Flyg Buss Tåg

INRIKESTRANSPORT
Transfer Flyg
Tåg Buss

BILUTHYRNING
Priser & villkor

HOTELL
Beskrivning & Priser


Puerta del Sol


Madrid
 
 
CONTINENT HOLIDAY & TRAVEL - Spanien Logi & Transport Service
För Kunskap - Service - Prisalternativ!
Tel: 08- 31 07 50, 031- 708 08 50, 040- 10 32 00 Fax: 08- 31 09 55
Email: info@continentholiday.net Hemsida: www.continentholiday.net