Danemarca
Tara lui Hamlet, poarta Nordului

 
Copenhaga - Garda Regala


Harta Danemarcei
Clicati pentru marire


Danemarca - Hornbaek


    Printre castele si vechi hanuri, acest popor pastreaza cea mai mare varietate de obiecte faimoase si constructii refacute din intreg nordul Europei care reprezinta documente al trecutului glorios, din perioada vichinga pana la cea medievala. Istoria si cultura

Danemarcei se regasesc intr-un sir nesfarsit de nume faimoase care s-au nascut aici (sculptorul Thorvaldsen, filosoful Kierkegaard, scriitorul Andersen pana la scriitoarea contemporana Karen Blixen) si care au contribuit la cresterea culturala a lumii intregi. Shakespeare a ales un castel danez pentru a-si plasa faimoasa tragedie Hamlet.

Istoria a educat acest popor in respectul si dragostea pentru mediul inconjurator (un spirit care apropie toate natiunile scandinave), permitandu-le astfel sa dezvolte, in avampremiera absoluta, orase pentru oameni unde este o placere sa traiesti si sa-ti petreci vacantele.

Acest mediu sanatos permite si degustarea mancarurilor bucatariei traditionale pe baza de peste si berea de cea mai buna calitate.

Danemarca va asteapta cu bratele deschise!
Danemarca si berea Calsberg

La inceputul paginii Inapoi la Scandinavia
     
DANEMARCA

Legenda Harti

TRANSPORT spre DANEMARCA
Avion Autobuz Tren

TRANSPORT Domestic
Transfer Avion
Tren Autobuz

INCHIRIERE AUTO
Preturi si Conditii

DESTINATII
Copenhaga
Alte orase/locuri


Odense

 
DANEMARCA - LEGENDA
POZITIE GEOGRAFICA: Centrul Europei de Nord. SUPRAFATA: 43.093 Km/p. POPULATIE: cca 5,1 milioane de locuitori. SISTEMUL POLITIC: Monarhie Constitutionala. CAPITALA: Copenhagen. ALTE CENTRE URBANE IMPORTANTE: Aalborg, Billund, Sondeborg. LIMBA: Daneza. MONEDA: Coroana Daneza divizata in 100 öre. RELIGIE: majoritatea populatiei apartine bisericii crestine nationale daneza protestant-luterana. ORA: acelasi fus orar ca Italia.

 
CONTINENT HOLIDAY & TRAVEL - Scandinavia Specialist
Pentru Competenta - Servicii - Varietate de Preturi!
Tel: 0046 - 8 - 31 07 50, 0046 - 31- 708 08 50, 0046 - 40 - 10 32 00, Fax: 0046 - 8 - 31 09 55
Email: info@continentholiday.net