Scandinavia
Vacanta intr-o lume de basm!

 
DanemarcaCopenhaga - centruHarta Scandinaviei
Clicati pentru marire  
Vacanta in Scandinavia inseamna o vacanta originala intr-un taram care in anotimpul cald isi pune in evidenta toate aspectele pozitive: aerul proaspat si curat, verdele intens si dens al campurilor sale si al interminabilelor sale paduri, lunga zi polara, noptile libertine si frenetice pline de culori, sunete si muzica. Acest taram si popoarele vor fascina ochiul turistului care doreste sa obtina totul de la vacanta sa: relaxare, cultura, sport, distractii, si frumoase peisaje in care sa se invaluie.
Scandinavia are tot ceea ce cautati intr-o vacanta!De ce Scandinavia prin Continent Holiday & Travel
- Dea lungul multor ani de activitate, agentia noastra si-a creat o vasta experienta, fapt datorita caruia poate satisface majoritatea exigentelor si cerintelor clientilor

- Avind sediu central in Stockholm precum si reprezentante in majoritatea tarilor din Scandinavia, Continent Holiday & Travel are o vasta retea de contacte, reusind in acest fel alcatuirea unor programe de calatorie personalizate, totul conform dorintei clientilor.

- Prin agentia noastra se poate asigura printre altele: transport cu avionul, autobuzul sau vaporul, cazare in hotele de diferite categorii precum si excursii si programe pentru vizitarea celor mai importante atractii turistice dar si a altor locuri unde numai "oamenii locului" te pot ghida.

- Colaboratorii firmei noastre (unii cunoscatori si ai limbii romane) vor fi intotdeauna la dispozitia dumneavoastra si vor incerca sa va ajute ori de cite ori veti avea nevoie.

Cu noi nu veti fi nu numai un turist dar si un adevarat oaspete!


CERERE / REZERVARE
Accesati aici!


La inceputul paginii
   
SCANDINAVIA
Harti

TRANSPORT spre SCANDINAVIA
Avion Autobuz
Tren

DESTINATII
Suedia Danemarca
Finlanda Norvegia

CIRCUITE in SCANDINAVIA
Circuitul 1 (8 zile)
Circuitul 2 (14 zile)
Circuitul 3 (14 zile)
Circuitul 4 (14 zile)


Sudul Suediei

Finlanda

 

 
CONTINENT HOLIDAY & TRAVEL - Scandinavia Specialist
Pentru Competenta - Servicii - Alternative de Preturi!
Tel: +46 8 31 07 50 Fax: +46 8 31 09 55
Email: info@continentholiday.net Pagina Internet: www.continentholiday.net