Norvegia
Taramul fiordurilor

 
Norvegia - Polul Nord


Harta Norvegiei
Clicati pentru marire


Oslao - Karl Johansgatan
   
Soarele de la miezul noptii este cu certitudine atractia cea mai importanta pentru turistii care viziteaza Norvegia, un fenomen care a fost intotdeauna considerat magic si supranatural. De aceste credinte vechi se leaga azi o explicatie care desi stiintifica nu scade cu nimic spectacolul natural.

O serie de peisaje interesante si de itinerarii marine infatiseaza o tara sanatoasa si diversificata, unde om si natura continua sa traiasca intr-o continua lupta intre respectul reciproc si teama reciproca.

Norvegia este un loc ideal pentru trekking, excursiile in natura si pescuit datorita bogatului patrimoniu de parcuri si rezervatii naturale.

Renumita bucataria in care pestele este primul pe lista dar unde puteti sa gustati carne de ren si traditionalul bufet rece denumit "Koldtbord". Fructele de padure si zmeura arctica "Multer" prin gustul lor ii demonstreaza vizitatorului cat este de importanta puritatea si o natura sanatoasa.

Orasele norvegiene, intre traditie si modernitate va ofera un spectacol al naturii si al istoriei pe care sa-l descoperiti si sa-l apreciati cu calm si relaxare.

Norvegia - Tara fantasticilor fiorduri - o fascinanta



La inceputul paginii


    Inapoi la Scandinavia

      NORVEGIA
Legenda
Harti

TRANSPORT spre NORVEGIA
Avion Autobuz Tren

TRANSPORT Domestic
Transfer Avion
Tren Autobuz

INCHIRIERE AUTO
Preturi si Conditii

DESTINATII
Oslo
Alte orase/locuri




Fiordul Alesund
Clicati pentru marire


 
NORVEGIA - LEGENDA
POZITIE GEOGRAFICA: Vestul Europei de Nord. SUPRAFATA: 323.878 Km/p. POPULATIE: cca 4,2 milioane de locuitori. SISTEMUL POLITIC: Monarhie Constitutionala. CAPITALA: Oslo. ALTE CENTRE URBANE IMPORTANTE: Bergen, Stavanger, Kristiansand. LIMBA: Norvegiana. MONEDA: Coroana Norvegiana divizata in 100 centime. RELIGIE: majoritatea populatiei apartine bisericii crestine nationale norvegiene protestant-luterana. ORA: acelasi fus orar ca Italia.

 
CONTINENT HOLIDAY & TRAVEL - Scandinavia Specialist
Pentru Competenta - Servicii - Varietate de Preturi!
Tel: 0046 - 8 - 31 07 50, 0046 - 31- 708 08 50, 0046 - 40 - 10 32 00, Fax: 0046 - 8 - 31 09 55
Email: info@continentholiday.net