Suedia
Tara soarelui de la miezul noptii

 
Laponia


Palatul Drottningholm


Insula Gotland

  Daca sunteti in cautarea unei vacante sanatoase si relaxante, Suedia este locul care va poate oferi aceste oportunitati, fara a uita distractia si divertismentul care fac parte integranta din patrimoniul genetic al poporului suedez.

Un taram bogat in paduri, lacuri, insule si zone salbatice unde se pot face plimbari placute, sau se poate pescui sau se pot practica sporturi in aer liber;o natiune dintre cele mai moderne, care dispune de structuri de avangarda care permit dezvoltarea oricarui tip de turism, de la cel pentru tineret, mai putin interesat de confort, la cel familial sau pentru varsta a treia care cauta servicii si spatii pe masura.

Marile orase ca Stocholm si Goteborg, ofera spatii primitoare si sanatose, optime pentru a fi vizitate si vazute de dimineata pana la apusul, interminabil, al soarelui.

O natiune vasta si diversa de la sud la nord, de la orasele industriale si moderne ale Marii Baltice la cultura lapona a Cercului Polar Arctic, intr-o continua descoperire a peisajelor si spatiilor necunoscute altor popoare, spectacole ale unei naturi intacte si sanatoase:uimitorele paduri nordice, peisaje lacustre si o infinitate de insule si insulite, aurora boreala, soarele de la miezul noptii, cele opt anotimpuri.

Sa vizitati Suedia inseamna sa descoperiti spatii naturale si
culturi diferite, originale si sanatoase care vor imbogati fara indoiala sufletul turistului.


La inceputul paginii


  Inapoi la Scandinavia  

   Legenda
Harti

TRANSPORT spre SUEDIA
Avion Autobuz Tren

TRANSPORT Domestic
Transfer Avion
Tren Autobuz

INCHIRIERE AUTO
Preturi si Conditii

DESTINATII
Stockholm
Göteborg si vestul
Malmö si sudul
Laponia si nordul

 
SUEDIA - LEGENDA
POZITIE GEOGRAFICA: Nordul Europei. SUPRAFATA: 449.964 Km/p. POPULATIE: cca 8,9 milioane de locuitori. SISTEMUL POLITIC:  Monarhie Constitutionala. CAPITALA: Stocholm. ALTE CENTRE URBANE IMPORTANTE: Göteborg, Malmö, Örebro. LIMBA: Suedeza (minoritati lingvistice lapone si finlandeze). MONEDA: Coroana. RELIGIE: 92% din populatie apartine bisericii crestine nationale suedeze care este luterana. ORA: acelasi fus orar ca si Italia.

CAUTA & REZERVA
Clicati aici!


  {
CONTINENT HOLIDAY & TRAVEL - Scandinavia Specialist
Pentru Competenta - Servicii - Alternative de Preturi!
Tel: +46 8 31 07 50 Fax: +46 8 31 09 55
Email: info@continentholiday.net Pagina Internet: www.continentholiday.net