OLIMP - NEPTUN
Kur & Behandling
Rumänien - en unik hälsokälla

 
    OLIMP - NEPTUN - badorten som badar i grönska och elegans, ligger ca 39 km från Constanta och 9 km från Mangalia. Före detta Rumäniens presidents sommarresidens, har allt när det gäller sol- och badsemester. Fina sandstränder, rent vatten, gott om sportmöjligheter, olika slags restauranger, barer, nattklubbar, diskotek, mm. Det gör Neptun-Olimp till den mest attraktiva badorten vid Svarta Havet.

Neptun har en av landets modernaste kur & behandlingskliniker. Här finns all komfort som behövs för REUMA, PELL AMAR, GEROVITAL, BOICIL FORTE kurer och behandling. Personalen är mycket kunnig och hela kliniken är personlig med trivsam atmosfär.

I Neptun går det bra att kombinera kuren med vegetarisk kost och allmän motion. På hösten är det gott om frukter och grönsaker, klimatet är behagligt och det är en lugnare takt. Vår och höst är bästa tid för kur- och behandlingsresor i Neptun.

Neptun-Olimp har moderna och trivsamma hotell. På alla våra hotell har alla rum dusch, WC, en del har balkong, telefon, TV, havsutsikt, kylskåp. Hotellens reception är bemannad dygnet runt och rumstädning ingår i priset. I Olimp är avståndet till stranden 0-50m och i Neptun ca 200-600 m. Flera hotell har egen simbassäng och det är lätt att ta sig till de andra närliggande badorter som JUPITER, VENUS, SATURN, Mangalia.

Hotel Amfiteatru, Panoramic, Belvedere i OLIMP bildar tillsammans ett av kustens bästa hotellalternativ, med hög boendestandard och bra service. Det bästa hotellet i Neptun är Hotel Neptun som har det mesta när det gäller "bra service". Hotell Doina tillhör kur- och behandlingskliniken i Neptun. Hotellet har ca 600 bäddar, alla rum har dusch, WC, telefon, balkong, centralvärme. Hotellet har hiss, simbassäng med tempererat havsvatten, restaurang, bar, mm. Ca 100 m till centrum och ca 500 m till stranden.


Högst upp på sidan

Tillbaka till Kurorter   Tillbaka till Rumänien
      Ortsfakta
Kartor

INRIKESTRANSPORT
Transfer
Biluthyrning

HOTELL
Beskrivning
Prislista

UTFLYKTER
Inrikes
Utrikes

 
FAKTA OM NEPTUN
LÄGE: Vid Svarta Havets södra kust. KLIMAT: Väljoniserat steppklimat. NATURLIGA FÖRUTSÄTTNINGAR: Rikt på ultravioletta strålar och havsaerosoler. BEHANDLINGAR: Bad, inpackningar, massage, vattenterapi, elektroterapi, behandling med Gerovital, Aslavital, Pell Amar, Boicil Forte. REKOMMENDERAS VID: Här behandlas framför allt reumatiska sjukdomar och rubbningar av det perifera nervsystemet, hudsjukdomar, kvinnosjukdomar, rubbningar av ämnesomsättningen, vissa njursjukdomar och matsmältningssjukdomar, bronkialastma, snuva. ÖVRIGT:

 
CONTINENT HOLIDAY & TRAVEL - Rumänien Specialisten
För Kunskap - Service - Prisalternativ!
Tel: 08- 31 07 50, 031- 708 08 50, 040- 10 32 00 Fax: 08- 31 09 55
Email: info@continentholiday.net Hemsida: www.continentholiday.net