Mamaia
Rumänien
Sol, Bad, Nöje, Sport, Kur & Behandling

 
Mamaia - 8 km sandstrand
Klicka för större bild


Mamaia - barnens paradisMamaia karta med hotell
Klicka för större karta


Mamaia - telegondola
Klicka för större bild


Mamaia för barnfamiljer   
Mamaia - den mest kända och största badorten i Rumänien ligger ca 5 km från Constantas centrum och ca 25 km från Constantas flygplats. Med en 8 km lång finkornig sandstrand, alla moderna hotell som kantar stranden och det stora utbudet av restauranger, barer, diskotek, nattklubbar, mm, passar Mamaia alla kategorier besökare från världens alla hörn.

Barnfamiljer, ungdomar, pensionärer har lätt att bli förtjusta i Mamaia. Här har man det nära till allt. Avståndet till stranden är minimalt och det är lätt att ta sig runt i Mamaia med minitåg, bussar, cykel eller taxi. Mamaia passar utmärkt även för dem som älskar att promenera. En del av vägen vid kusten är bilfri och stranden kan man passera utan hinder.

Mamaia är ett av de bästa alternativen om man söker en aktiv semester kombinerad med sol, bad & nöje, allt detta till ett av Europas lägsta priser! I Mamaia går det att spela tennis, minigolf, bowling, windsurfa, trampa vattencykel, cykla, åka vattenskidor, rida, segla, mm. Till allt detta kan vi nämna att resebyrån erbjuder morgongymnastik samt andra motions-aktiviteter.

I närheten av Perla köpcentrum och sommar teatern finns parken Aqua Magic - en av Europas största och modernaste nöjesfält med en total yta på 27200m² (4000m² vattenyta).

Bland de bästa hotellen i Mamaia värda att nämnas: Hotell Rex, Hotell Ambasador, Majestic (nära Rex), Hotell Parc (öppet året runt, närmast Constanta).


Aqua Magic in Mamaia. Klicka för större bildMamaia Nightclub

Mamaia för romantism
Högst upp på sidan

Tillbaka till Svarta Havet   Tillbaka till Rumänien
      SVARTA HAVET
Ortsfakta

MAMAIA
Kartor

INRIKESTRANSPORT

Transfer
Flyg
Tåg
Buss

BILUTHYRNING

Priser & Villkor

HOTELL
Beskrivning
Prislista

UTFLYKTER
Inrikes
UtrikesMamaia - för avkopplingSoluppgång i Mamaia

 
FAKTA OM MAMAIA
Läge: 6 km från Constanta, 260 km från Bukarest, Rumäniens huvudstad, 25 km från flygplatsen och ca 400 km från Poiana Brasov. Komunikationer: Trådbuss och buss genom hela Mamaia, ända till Constanta, dit resan tar ca 20 minuter. I Mamaia går det sk minitåg som man kan hoppa på och kliva av var man vill. Det går även att åka taxi. Bad: 8 km lång finkornig sandstrand, ingen avgift. Solstolar och parasoll finns att hyra på stranden. Många av hotellen har egen swimmingpool. Nöjen: Mamaia har ett stort nöjesutbud. Ett flertal natt-klubbar har internationella varietéprogram. Många av hotellen har restauranger med levande dansmusik, andra bjuder på klassiska konserter. Några restauranger serverar rumänsk mat till ett folkloreuppträdande. Det finns flera diskotek, teater och utomhus-biografer. Mat och dryck: Gott om olika restauranger och barer. Rumänskt och internationellt kök. Sport: Wind-surfing, vattenskidåkning, vattenskoter, tennis, basket, beachvolley, mm. Hotell: I Mamaia finns hotell i olika prisklasser. Shopping: Handgjorda keramikföremål, vävda dukar, och bonader, mm.

 
CONTINENT HOLIDAY & TRAVEL - Rumänien Specialisten
För Kunskap - Service - Prisalternativ!
Tel: 08- 31 07 50, 031- 708 08 50, 040- 10 32 00 Fax: 08- 31 09 55
Email: info@continentholiday.net Hemsida: www.continentholiday.net