Svarta Havet
Rumänien
Andra orter vid Svarta Havskusten

 
Stranden i Mangalia


Costinesti


Cap Aurora


Costinesti


Venus
    Mangalia - hamnstad i sydöstra delen av Dobrogea, ca 45 km från Costanza. Här finns ett flertal arkeologiska sevärdheter från trakisk, hellenistisk och romersk tid och intressanta museum. Det finns hotell, restauranger, barer, diskotek och möjligheter till kurer och behandlingar året om. Mycket sevärda är grottorna i Movile med dess unika djurliv.

Jupiter och Cap Aurora: två nykomlingar bland de rumänska badorterna. Jupiter är redan känd av många som rest omkring med husvagn i sydöstra Europa, tack vare de moderna campingplatserna som finns i området. Cap Aurora har en rad hotell med speciell arkitektur, i direkt anslutning till stranden.

Venus: lång rad av hotell med rumänska kvinnonamn, alla dekorerade med blommor. På denna vackra ort har besökarna tillgång till rekreation och nöjen: barer och diskotek, traditionella restauranger, tivoli, hästkapplöpning på stranden, vattensporter, mm. Venus har dessutom ett hälsosamt vatten med avslappnande egenskaper, och passar därför den som söker en avkopplande och välgörande semester.

Costinesti: internationellt känd semesterort bland ungdomar, ca 30 km söder om Costanta. Här möts studenter från hela Rumänien och andra länder för att roa sig tillsammans: konserter, dans, sport och tävlingar.


Högst upp på sidan

Tillbaka till Svarta Havet   Tillbaka till Rumänien


Svarta Havet för alla åldrar
      Kartor

INRIKESTRANSPORT
Transfer
Flyg
Tåg
Buss

BILUTHYRNING

Priser & Villkor

HOTELL
Beskrivning
Prislista

UTFLYKTER
Inrikes
Utrikes


Jupiter

 

 
CONTINENT HOLIDAY & TRAVEL - Rumänien Specialisten
För Kunskap - Service - Prisalternativ!
Tel: 08- 31 07 50, 031- 708 08 50, 040- 10 32 00 Fax: 08- 31 09 55
Email: info@continentholiday.net Hemsida: www.continentholiday.net