Olimp/Neptun
Rumänien
Sol, Bad, Nöje, Sport, Kur & Behandling

 
Olimp - klicka för större bildBad - sol - glädje i NeptunOlimp/Neptun - karta med
hotell - klicka för större karta
Nattklubb i Neptun
    Olimp/Neptun - ca 40 km söder om Constanta ligger dessa badorter som är speciellt lämpade för barnfamiljer. Hotellen är noggrant utvalda för att gästerna inte ska bli störda av nattlivet.

De närbelägna skogarna i Comorova med sina gröna ängar och talldungar bidrar till den sunda luften på dessa orter. Neptun är vida känd för sin behandlingsklinik som erbjuder olika kurer och behandlingar, och har välutbildad personal.

Hela denna kuststräcka är mycket attraktiv och man har lyckats bygga in hotellen i naturen på ett tilltalande sätt. Alla turister i alla åldrar har möjlighet att hitta intressanta aktiviteter och det fattas inte tillfällen för den som vill roa sig på kvällen.

Ett minitåg förbinder de två orterna och på så sätt kan den som bor i Olimp ta del av nattlivet i Neptun. Orterna ligger på gångavstånd från varandra, en promenad på ca 10 minuter. Inte långt från Olimp-Neptun, nära Bulgariens gräns, ligger den lilla trevliga badorten Mangalia. Bulgarien är en spännande dagsutflykt som vi varmt rekommenderar.Högst upp på sidan

Tillbaka till Svarta Havet   Tillbaka till Rumänien
Neptun - sandstrand för en sol och bad semester
      Ortsfakta
Kartor

INRIKESTRANSPORT

Transfer Flyg
Tåg Buss

BILUTHYRNING

Priser & Villkor

HOTELL
Beskrivning
Prislista

UTFLYKTER
Inrikes
Utrikes
Neptun - Calul BalanWindsurfing i Neptun

 
FAKTA OM OLIMP / NEPTUN
Läge: 30 km från Constanta, 290 km från Bukarest, 55 km från flygplatsen i Costanta och ca 430 km från Poiana Brasov. Komunikationer: Neptun har järnvägsstation, taxi, "minicar". Bad: de fina sandstränderna är avgiftsfria. Solstolar och parasoll finns att hyra på stranden. Många av hotellen har egna utomhusbassänger. Nöjen: Olimp-Neptun har ett stort utbud av restauranger, vissa med typisk rumänsk meny och folkloristiska uppträdanden, danslokaler, diskotek, nattklubbar. Mat och dryck: Många barer och restauranger. Rumänskt och internationellt kök. Kurer & Behandlingar: Neptun har en av landets modernaste kur- och behandlingskliniker. Här kan man pröva kurer för Reuma, Pell Amar, Gerovital, som hjälper kroppen att hålla sig frisk. Sport: Windsurfing, vattenskidåkning, vattenskoter, tennis, basket, beachvolley, mm. Hotell: I Mamaia finns hotell i många olika prisklasser. Shopping: Handgjorda keramikföremål, vävda dukar, och bonader, mm.

 
CONTINENT HOLIDAY & TRAVEL - Rumänien Specialisten
För Kunskap - Service - Prisalternativ!
Tel: 08- 31 07 50, 031- 708 08 50, 040- 10 32 00 Fax: 08- 31 09 55
Email: info@continentholiday.net Hemsida: www.continentholiday.net